dinsdag 24 mei 2016

Global Design Project #GDP037


Hallo allemaal,  deze week een kleuren challenge en wel in de kleuren Mint Macaron, Tiptop Taupe en Island indigo en raad is wat.....ik heb een mooie kaart gemaakt en ik dacht de goede kleur te hebben maar ipv Island indigo heb ik Lost Lagoon gebruikt en hier kom ik nu pas achter, weer opnieuw beginnen!

Het was even moeilijk om mijn andere kaart los te laten maar toen dat eenmaal gelukt was kreeg ik voldoende inspiratie om iets anders te creëren. Ik heb oude stempels gebruikt maar dan net even iets anders gestempeld.
Global Design Project #037 Color ChallengeIk heb wat Mint macaron ( refill) en een heel klein beetje Tip Top Taupe op een acryl blok gedaan hier wat water over heen gesprayd en dit op het water color paper gedrukt, de afdruk ontstaat per toeval. Op mijn afbeelding kreeg ik een mooi wit gedeelte wat zo goed past bij de bloem. Eerst laten drogen voordat je de lotus bloem er op doet: De Lotus bloem is een 3 step stempel, ik heb de dichte vorm van de bloem gebuikt maar dan niet de onderste bladeren, met de marker in de kleur van Island Indigo heb ik de bloemvorm ingekleurd en een klein beetje water overheen gesprayd, dit op het watercolor paper gestempeld ook nu weer laten drogen ( kan met de heattool) dan met nr 1 van de bloem in dezelfde kleur, ik heb de inkpad gebruikt, en met een kwartslag naar links - kan ook naar rechts - gedraaid en gestempeld. op deze wijze krijg je niet een duidelijke Lotusbloem maar meer een roos, de steel stempelen. Met whisper white inkpad heb ik de Dictionary stempel beïnkt en over de roos gestempeld,  nu ook weer alles goed laten drogen. Ik heb mijn afbeelding met de trimmer op maat gemaakt omdat ik met het acrylblok wat geknoeid had op het goede gedeelte, je kan ook direckt op b.v. Shimmery White je  acrylblok - en afbeelding stempelen. De semtiment van de stempelset "Best Thoughts" met Island Indigo gestempeld op Shimmery White, het Linen Thread 2x om mijn kaart gedaan en aan de achterkant vastgeplakt, het geheel met Tombow gemat.

Welke SU producten heb ik gebruikt:
 • Inkpads: Mint Macaron, Tip Top Taupe, Island Indigo
 • Cardstock: Shimmery White, watercolor paper, Iland Indigo.
 • Stempelsets: Lotus Blossum, Best Thought, Dictionary
 • Andere producten zijn: Linen tread, Tombow, Trimmer, schaar

Deze kaart was in de verkeerde kleur!


Hopelijk heb ik je geïnspireerd om met deze mooie kleuren een mooie kaart te maken.

Creatieve groet,
Joke
7 opmerkingen:

 1. I really love both cards Joke! The one in the right colour combo though, is fabulous with the dreamy background and writing over top. Thanks for playing with us at Global Design Project again this week.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Both cards are wonderful. Thank you for playing with us at Global Design Project this week

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is so beautiful. I love the way you've created that flower image with the words layered. It looks like a painting and the layout is great too. Thanks for playing with Global Design Project.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen